Massage og Sportsterapi

Jeg, Lene Damsgaard Nielsen, er uddannet sportsmassør, sportsterapeut og fitnessinstruktør. Jeg laver kombibehandlinger hvor jeg kombinerer sportsmassagen med sportsterapien alt efter hvad problemet/behov er. Det kunne være ankelskader, skinnebensbetændelse, løberknæ, springknæ, fibersprængning, trælår, achillessenebetændelse, frossen skulder, lændeproblemer, forstuvninger, tennis/golf- albue, lyskenskader, skulder/nakkeproblemer, seneskedehindebetændelse m.m.


Sportsmassage:


Sportsmassage har stor effekt på mange forskellige måder.


Det virker på:

  •   muskelømhed
  •   forkortede og stramme muskler
  •   spændinger ved forkerte arbejdsstillinger
  •   restitution.


Massagen er med til at smidiggøre kroppens muskler, scener, ledbånd og muskelhinder og derved øge bevægeligheden, normalisere kroppens funktioner og skabe balance, få mere energi, større fleksibilitet m.m.. Massagen medfører at der kan komme ny frisk ilt og blod til musklerne og rense ud for affaldsstoffer. Alle der er fysisk aktive og bruger deres kroppe eller sidder i samme fastlåste arbejdsstillinger dag ud og dag ind kan have stor gavn af professionel sportsmassage.


Jeg tilbyder også firmamassage / Firmaordninger.

Ved spørgsmål eller tidsbestilling så ring eller skriv til mig på telefonnr. 51 60 71 86 eller mail lene.nielsen80mail.com


Sports-Cupping:


I kopperne kommer der et undertryk som giver en dybdemassage/bindevævsmassage som frigiver de affaldsstoffer der har sat sig fast og som gør bindevævet ujævnt og hårdt. Med Cupping for man bindevævet glattet ud igen, gjort smidtig og ensartet igen. Ilttilførslen øges og gennem dannelsen af nye blodlegmer udskilles affaldsstofferne.


Sportsakupunktur:


Refleks og Triggerpunkt akupunktur er en meget effektiv metode til at løsne op i en eller flere musklergrupper, og har en makant stor smertestillende effekt og er med til at fremskynde kroppens helingsproces.

•OBS Kan evt give karantræne hvis man er bloddoner


Kinesiotape:


Tapen har en restitutions fremmende egenskab og kan aflaste overbebyrdede muskler samt har en smertenedsættende effekt. Tapen kan hjælpe kroppen med at fjerne affaldsstoffer, væske og blødninger i musklerne.


Sports-MFR:


Bindevævsmassage hvor man med et håndredsskab laver strøg på det område man har problemer med. Via disse strøg sætter man gang i blodcirkulationen i en meget højere grad end ved andre former for massage.Recoveryboots:


Med Recoveryboots opnår du:


  • Bedre resultater med hurtigere restitution
  • Mere effektive træning og dermed mindre tidsforbrug
  • Lettere ben dagene efter en hård træning
  • Forebyggelse eller forkortelse af skadesperioder
  • Reducerer væskeophobninger i ben


Recoveryboots hvorfor:

Ved at presse den venøse væske i benet tilbage, øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Den øgede blodgennemstrømning medfører en større mængde ilt og dermed næringsstoffer til genopbygning af skadet væv, som opstår under træning.

Yderligere fyldes depoterne hurtigere op, hvilket fremmer restitutionsprocessen og du vil opnå en væsentlig bedre kvalitet i din træning.

Den mængde blod der flyttes ved en behandling på 20 min, svarer til den mængde, du vil flytte ved mellem 12 og 48 timers passiv restitution.


Mobility: foamroller, stick, lacrossbolde, PNF udspænding m.m

Træning: Der er også mulighed for træningsvejledning, træningsprogram/forløb m.m Afbudspolitik!Af respekt for mit arbejde beder jeg dig venligst foretage afbestilling af din tid senest 24 timer før behandlingens start så jeg kan nå at booke en ny kunde.


Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb af behandlingen.


Ved afbud senere end 3 timer før behandlingen, betales 50% af behandlingen.

Det er ens for alle behandlinger!


Afbud skal meldes via telefon på +45 51 60 71 86 ikke på SMS eller mail eller messenger.Ydelse

Pris

Massage 30 min

200 kr.

Massage 45 min

300 kr.

Massage 60 min

400 kr.

Recovery Boots 30 min

150 kr.

Tider


Mandag

efter aftale

Tirsdag

efter aftale

Onsdag

15:00 - 17:00

Torsdag

efter aftale

Fredag

efter aftale

Lørdag

efter aftale

Søndag

efter aftale

Massage og Sportsterapi

FitNFun - Lene Damsgaard Nielsen - Industrivej 1 6330 Padborg - tlf: 27 57 49 19 - cvr: 36100516