Firmamassage

Jeg Lene Damsgaard Nielsen uddannet sportsmassør, sportsterapeut og fitnessinstruktør.


Jeg laver kombibehandlinger hvor jeg kombinerer sportsmassagen med sportsterapeien alt efter hvad problemet/behov er.


Det kunne være ankelskader, skinnebensbetændelse, løberknæ, springknæ, fibersprængning, trælår, achillessenebetændelse, frossen skulder, lænde problemer, forstuvninger, tennis/golf- albue, lyskenskader, skulder/nakkeprblemer, seneskedehindebetændelse m.m.


Sportsmassage:

Sportsmassage har stor effekt på mange forskellige måder. Det virker på muskelømhed, forkortede og stramme muskler, spændinger ved forkerte arbejdsstillinger og som restitution.

Massagen er med til at smidiggøre kroppens muskler, scener, ledbånd og muskelhinder og derved øge bevægeligheden, normalisere kroppens funktioner og skabe balance, få mere energi, større fleksibilitet m.m..

Massagen medfører at der kan komme ny frisk ilt og blod til musklerne og rense ud for affaldsstoffer. Alle der er fysisk aktive og bruger deres kroppe eller sidder i samme fastlåste arbejdsstillinger dag ud og dag ind kan have stor gavn af professionel sportsmassage.


Sportsterapi:

Der er mange muligheder ved at kombinere sportsmassage med sportsterapi. Da man ikke kan komme langt nok ned i vævet med den alm massage så kan man anvende forskellige redskaber som cupping, MFR, Akupunktur, refleksterapi, kinesiotape, foam roller m.m for at komme i dybden.


Sådan foregår det:


Jeg kommer til jer - i skal kun stille et lokale til rådighed, hvor jeg kan stille min massagebriks op.


I får så tilsendt et skema hvor medarbejderne skriver sig på til 30 min. massage.


Der kan maks være 8 tider om dagen, men det er så op til 32 medarbejdere der kan få massage i måneden.


Skemaet ser sådan ud: 


Uge XX xxxdag d xx.xx.20xx

I sender det udfyldte skema til mig 1,5 - 2 dage før. Der skal være min. 4 bookinger for at jeg kommer.


Betaling: Firmaet kan vælge at betale, så sender jeg en regning til firmaet. Hvis medarbejderen selv skal betale foregår det på dagen med kontanter eller mobilepay.kontakt Lene Damsgaard Nielsen på mobil: 51607186 eller mail: lene.nielsen80@gmail.comTider

Navn

11.00 - 11.30


11.30 - 12.00


Firma Massage

FitNFun - Lene Damsgaard Nielsen - Buskhøjvej 49 6330 Padborg - tlf: 51 60 71 86 - cvr: 36100516