Hold
Tryk her for ONLINEBOOK

https://fitnfun.halbooking.dk/proc_holdplan.aspDu kan tilmelde dig på vores onlinebooking eller hente app'en fra Sport Solution, så du kan tilmelde dig til holdene fra din mobiltelefon


Du kan hente appen i AppStore eller Play Butik. Søg på "sport solution booking"______


Enduance

Instruktør: Lene Damsgaard Nielsen


Træning til dig der elsker at blive udfordret på din udholdenhed og kondition eller gerne vil forbedre dig på disse områder. Og elsker at forbrænde mange kacl. hurtigt😊

 

Holdbeskrivelse:

Vi træner i intervaller hvor vi løber, ror, cykler og kombinere med styrkeøvelser som giver ekstra på forbrændingskontoen. I styrkedelen er der ingen avancerede øvelser men kun basisøvelser med lav vægt.  Træningen kan og vil foregå både udenfor og indenfor, så husk løbeskoene og påklædning derefter.

 

_______Junior Fitness (specielt abonnement)

Instruktør:  Lene


Kom og træn uden forældre. Træn i stedet med dine kammerater eller andre og få kyndig vejledning af instruktører hver mandag og onsdag fra 15:30 - 17:00. Du får dit eget program ved opstat.

___


Cirkeltræning for Juniorer (9-15 år)

Instruktør: Lene


Cirkeltræning er træning i sal hvor man laver øvelser til hele kroppen og får udviklet motorikken, konditionen og styrken. Det er sjov træning og tiden flyver afsted

__


CrossGym -  Effektiv træning og høj forbrænding

Instruktør: Lene Damsgaard Nielsen


Træning til dig der elsker at blive udfordret på din udholdenhed og kondition eller gerne vil forbedre dig på disse områder. Og elsker at forbrænde mange kacl. hurtigt😊

Holdbeskrivelse:

CrossGym gør dig stærk. Det er super funktionel konditions og styrketræning med smæk på. Det er højintens træning for hele kroppen. Vi laver simple, men udfordrende og varierede øvelser, der presser deltagerne på både udholdenhed og styrke. Denne unikke træningsform er for alle uanset alder, køn og fysik. VI KÆMPER MOD OS SELV OG FOR OS SELV. Det giver hurtige resultater, der både kan ses og mærkes.

 

___


Cirkeltræning for alle

Instruktør: 


Her er plads til alle der gerne vil træne med et smil på læben og sved på panden. Timen er for dig som ønsker både styrke, puls og udholdenhed. Vi har mange stationer som er opdelt således at der hele tiden skiftes mellem styrke og pulsøvelser. Øvelserne vil variere fra gang til gang, så træningen aldrig bliver kedelig og konstant er udfordrende og sjov. 

___


Cirkeltræning for begyndere:

Instruktør: Stine christiansen


Her er plads til alle der gerne vil træne med smil på læben og sved på panden. Timen er for dig som ønsker både styrke, puls og udholdenhed. Vi har mange stationer som er opdelt således at der hele tiden skiftes mellem styrke og puls øvelser. Øvelserne vil variere fra gang til gang, så træningen aldrig bliver kedelig og konstant er udfordrende.

___Yoga

Instruktør: Tanja Sølvbjerg Nissen


Jeg lægger vægt på vejrtrækning, yogaøvelser og strækøvelser. Målet er at styrke og strække kroppen og få ro I sindet og øget velvære. Du vil få forbedret din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed.

Husk tæppe og evt en lille pude.

__


Stærk Mave/ Stærk Ryg og Mobility

Instruktør: Stine ChristiansenVi laver øvelser så vi får en stærk mave og en stærk ryg som er altafgørende for en god holdning og afhjælper gener i hverdagen. 


Vi træner mobilitet så vi får forbedret styrke i vores krop og får en bedre kropsholdning. Mobilitet muliggøre en større balance og bevægelighed i kroppen som kan mindske skader ved evt. fald eller anden sport. 


Hvem kan være med: 12-80 år


__


Mave/Balle/Lår 

Instruktør: Stinne Nielsen


Træning til dig der ønsker nogle lækre stænger, juice booty og flad mave.

Vi træner hele kroppen med fokus på mave/baller/lår på forskellige måder.

Lige fra cirkeltræning til forskellige styrkesekvenser til noget lækkert musik.


Træningen er for alle – vi kæmper sammen, men for os selv.


____________


FitNFuns FamilieCross


Hver tirsdag fra 1645-1730 (opstart den 5/1-2021)

Instruktør: Lene Damsgaard Nielsen


Aldersgruppe fra 3-9 år og også gerne ældre bare de synes det er sjovt. På FitnFuns familieCross er det meningen at børn og forældre skal have det sjovt sammen samtidig med at de for sig rørt og bevæget på mange forskellige måder. Der bliver lavet træning både sammen men også hver for sig. Og der er på dette hold garanti for grin og sved på panden og som forældre får du også trænet godt igennem. Det er kun de voksne der skal booke sig på holdet og betale. (1 barn pr voksen)___________FitNFuns Popup-hold

Lørdag eller søndag

Instruktør: Lene Damsgaard Nielsen

Tilmelding sker ved at sende en PB så jeg ved hvem der deltager

 

Holdbeskrivelse:

Holdet vil blive slået op på FitNFuns Facebook side i ugen op til.

Vi mødes forskellige steder som f.eks. kunne være Rønsdambakke, i Kruså/Kollund skov, ved stranden eller i Fitness.

Træningen vil bestå af styrkeøvelser og små løbeture m.m.


Træningen er for alle – vi kæmper sammen, men for os selv


Jeg håber vi ses

Lene


Hold

FitNFun - Lene Damsgaard Nielsen - Buskhøjvej 49 6330 Padborg - tlf: 51 60 71 86 - cvr: 36100516