Hold

Hold

Tryk her for ONLINEBOOKING


Du kan tilmelde dig på vores onlinebooking eller hente app'en fra Sport Solution, så du kan tilmelde dig til holdene fra din mobiltelefon


Du kan hente appen i AppStore eller Play Butik. Søg på "sport solution booking"


Junior Fitness (specielt abonnement)

Instruktør:  Lene


Kom og træn uden forældre. Træn i stedet med dine kammerater eller andre og få kyndig vejledning af instruktører hver mandag og onsdag fra 15:30 - 17:00. Du får dit eget program ved opstat.

___


Cirkeltræning for Juniorer (9-15 år)

Instruktør: Lene


Cirkeltræning er træning i sal hvor man laver øvelser til hele kroppen og får udviklet motorikken, konditionen og styrken. Det er sjov træning og tiden flyver afsted

__


EFFEKT -  Effektiv træning og høj forbrænding

Instruktør: Lene Damsgaard Nielsen


Effektiv træning hvor alle i alderen 15-80år kan være med. Øvelserne tilpasses deltagerne med forskellige udgangspunkter. Træningen bliver sat sådan sammen så du har en høj forbrænding mens du er i gang og også bagefter:)

___


Cirkeltræning for alle

Instruktør: Lene Damsgaard Nielsen


Her er plads til alle der gerne vil træne med et smil på læben og sved på panden. Timen er for dig som ønsker både styrke, puls og udholdenhed. Vi har mange stationer som er opdelt således at der hele tiden skiftes mellem styrke og pulsøvelser. Øvelserne vil variere fra gang til gang, så træningen aldrig bliver kedelig og konstant er udfordrende og sjov. 

___


Cirkeltræning for begyndere:

Instruktør: Stine christiansen


Her er plads til alle der gerne vil træne med smil på læben og sved på panden. Timen er for dig som ønsker både styrke, puls og udholdenhed. Vi har mange stationer som er opdelt således at der hele tiden skiftes mellem styrke og puls øvelser. Øvelserne vil variere fra gang til gang, så træningen aldrig bliver kedelig og konstant er udfordrende.

___


CrossGym udenfor 

Instruktør: Jacob Damsgaard Nielsen

Torsdag fra 18.15 - 19:00


Træning til dig der elsker at blive udfordret på din udholdenhed og kondition eller gerne vil forbedre dig på disse områder, og elsker at forbrænde mangle kalorier hurtigt. 


CrossGym gør dig stærk. Det er super funktionel kondistions og styrketræning med smæk på. Det er højintens træning for hele kroppen. Vi laver simple, men udfordrende og varierede ævelser, der presser deltagerne på både udholdenhed og styrke. Denne unikke træningsform er for alle uanset alder, køn og fysik. Vi kæmper mod os selv og for os selv. Det giver hurtige resultater, der både kan ses og mærkes.

___


Yoga

Instruktør: Tanja Sølvbjerg Nissen


Jeg lægger vægt på vejrtrækning, yogaøvelser og strækøvelser. Målet er at styrke og strække kroppen og få ro I sindet og øget velvære. Du vil få forbedret din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed.

Husk tæppe og evt en lille pude.

__


Stærk Mave/ Stærk Ryg og Mobility

Instruktør: Stine Christiansen


Hver mandag fra 17:30-18:15


Vi laver øvelser så vi får en stærk mave og en stærk ryg som er altafgørende for en god holdning og afhjælper gener i hverdagen. 


Vi træner mobilitet så vi får forbedret styrke i vores krop og får en bedre kropsholdning. Mobilitet muliggøre en større balance og bevægelighed i kroppen som kan mindske skader ved evt. fald eller anden sport. 


Hvem kan være med: 12-80 år


__


Stærk mave / stærk ryg og mobility 

Instruktør: Stinne Nielsen


torsdag fra 17:30-18:15  

Vi laver øvelser så vi får en stærk mave og en stærk ryg som er altafgørende for en god holdning og afhjælper gener i hverdagen. 


Vi træner mobilitet så vi får forbedret styrke i vores krop og får en bedre kropsholdning. Mobilitet muliggøre en større balance og bevægelighed i kroppen som kan mindske skader ved evt. fald eller anden sport.

 

___


Endurance Inde/Ude 

Instruktør: Lene Damsgaard Nielsen 

Lørdag fra 09:30 - 10:30


Træning til dig der elsker at blive udfordret på din udholdenhed og kondition eller gerne vil forbedre dig på disse områder, og som elsker at forbrænde mange kalorier hurtigt.

 

Holdbeskrivelse:

Vi træner i intervaller hvor vi løber, ror, cykler og kombinere med styrkeøvelser som giver ekstra på forbrændingskontoen. I styrkedelen er der ingen avancerede øvelser men kun basisøvelser med lav vægt.  Træningen vil oftest foregå udenfor, så husk løbeskoene og påklædning derefter.

FitNFun - Lene Damsgaard Nielsen - Buskhøjvej 49 6330 Padborg - tlf: 51 60 71 86 - cvr: 36100516